Timeless-dzien Anti-ageing dagcreme

Anti-ageing dagcreme

  • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #Timeless

for de fantastiske resultater
TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME – 50 ML


Timeless-dzien Anti-ageing dagcreme

Dagcreme er et kosmetikprodukt, som enhver moden kvinde bør eje og bruge – uafhængig af hudtype. Huden, som hver dag udsættes for den skadelige virkning af solstråler, miljøforurening og mikroskader, har brug for en kompleks støtte. For at imødekomme dette behov har ORPHICA-mærket udviklet den innovative TIMELESS-produktlinje.

TIMELESS anti-ageing dagcreme med Pro-Lift Complex™ formel og tredobbelt anti-rynke virkning gør huden spændstig, næret og glat. Cremens aktive ingredienser stimulerer hudceller til produktion af kollagen og elastin, hvilket modvirker, at huden bliver slap. Desuden udjævner cremen hudens tone, reducerer misfarvninger og virker antioxiderende. Produktet er dermatologisk og allergologisk testet.

  • Gratis levering

GLAT, SPÆNDSTIG OG NÆRET HUD

TIMELESS dagcremens fordele er blevet anerkendt af kvinder, der har deltaget
i en undersøgelse af produktet.


95%

bekræfter, at produktet trænger godt ind i huden

85%

har erfaret, at ansigtshuden er blevet mere spændstig efter regelmæssigt brug

85%

kvinder ville anbefale cremen til en veninde

75%

har lagt mærke til hudens øgede smidighed

Hvis din hud har brug for daglig tilførsel af beskyttelse og fugt, og du samtidig vil komme af med tegn på ældning, er TIMELESS anti-ageing dagcreme noget netop for dig. Den unikke Pro-Lift Complex™ formel er skabt til kvinder, der drømmer om en glat, opstrammet og frisk ansigtshud.

Produktet har gennemgået strenge tests, som har bekræftet, at de aktive stoffer modvirker for tidlig ældning af huden. Desuden indeholder cremen SPF 20, der beskytter huden imod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

  • Gratis levering

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER


Efter Jeg opdagede de første rynker for et par år siden. Min ansigtshud blev mere og mere udtørret, og mistede sin spændstighed. Jeg brugte forskellige fugtighedsgivende produkter, men jeg så ingen betydelig forbedring. Samtlige produkter var for fedtede, og jeg fik tilstoppede porer af at bruge dem. Mine forventninger blev opfyldt først, da jeg begyndte at bruge produkter fra TIMELESS-linjen. Dagcremen har givet min hud glød og næring, og den er også blevet mere spændstig. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

JULIE, 35 ÅR

Efter Til daglig har jeg meget travlt, og jeg har ikke så meget tid til besøg hos kosmetolog og profesionelle ansigtsbehandlinger. Derfor er jeg begyndt at bruge de effektive anti-ageing produkter fra TIMELESS-linjen. Jeg har testet en masse hudplejeprodukter, men dagcremen fra ORPHICA er klart min favorit. Den fordeles nemt, føles let og tynger ikke huden, er rigtig god til at udglatte rynker og hjælper mig med at komme af med misfarvninger.

ELISABETH, 35 ÅR

Efter Anti-ageing produkter fra TIMELESS-linjen er mine foretrukne hudplejeprodukter, som jeg bruger regelmæssigt. Jeg føler, at min hud udglattes, bliver smidig og spændstig med det samme, og den ser også frisk ud hele dagen. Den dejlige dagcreme har aktive ingredienser, perfekt konsistens og UV-filter. Den er også meget nem at påføre. Jeg bruger den både vinter og sommer, og jeg kan ikke leve uden den. Jeg har allerede anbefalet cremen til mine veninder. De er også helt begejstrede for dens virkning.

MONA, 45 ÅR

  • Gratis levering

Unikke ingredienser

  • Gratis levering

TIMELESS anti-ageing dagcreme med Pro-Lift Complex™ formel indeholder en unik sammesætning af aktive stoffer, der optimalt nærer og udglatter huden. Den høje kvalitet, sikkerhed og effektivitet garanterer, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse.

Cremen indeholder naturlige ingredienser og ekstrakter, der modvirker udtørring af huden og forbedrer dens tilstand og udseende. Peptiskin-komplekset, der er en sammensætning af arginin og lysin, har en tredobbelt anti-rynke effekt, udfylder furer og ujævnheder, og forebygger slaphed. Abessinsk olie udjævner hudens tone, reducerer misfarvninger, nærer, udglatter og tilfører huden glød. Ekstrakt af japansk kryptomeria virker antioxiderende og stimulerer blodcirkulation i huden. Alantoin har lindrende og beroligende egenskaber, og eliminerer hudirritation. E-vitamin fugter intensivt huden, støtter dannelse af kollagen og beskytter huden mod virkningen af UV-stråler. Glycerin udglatter rynker, hvorfor huden virker fastere og mere elastisk.

  • Gratis levering

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Inden du bruger dagcremen, bør du sørge for at rense din hud grundigt. 01.

Inden du bruger dagcremen, bør du sørge for at rense din hud grundigt.

Påfør en lille mængde af produktet i ansigtet, på halsen og udskæringen. Undgå øjenområdet. 02.

Påfør en lille mængde af produktet i ansigtet, på halsen og udskæringen. Undgå øjenområdet.

Fordel omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt. 03.

Fordel omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt.

01.

HVORDAN VIRKER TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME?

De aktive ingredienser i TIMELESS anti-ageing dagcremen stimulerer hudceller til produktion af kollagen og elastin og dermed modvirker, at huden bliver slap. Desuden udjævner de hudens tone og reducerer misfarvninger.

02.

HVORDAN BRUGER MAN TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME?

En lille mængde af produktet bør påføres renset hud i ansigtet, på halsen og udskæringen (undgå øjenområdet), og fordeles omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt. Produktet bør anvendes om morgenen.

03.

HVEM ER TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME VELEGNET TIL?

TIMELESS anti-ageing dagcreme er egnet til kvinder med enhver hudtype, der gerne vil opretholde et ungdommeligt og frisk udseende, og forhindre de første tegn på ældning.

04.

HVORFOR ER TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME UNIK?

TIMELESS anti-ageing dagcreme er unik, fordi den indeholder den enkeltstående Pro-Lift Complex™ formel med tredobbelt anti-rynke virkning, der gør, at huden føles spændstig, intensivt næret og glat hele dagen.

05.

HVAD ER HOLDBARHEDEN AF TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME?

Holdbarheden for en åbnet krukke er 6 måneder.

06.

ER TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME ET SIKKERT PRODUKT?

Ja, produktet er fuldstændig sikkert at bruge. TIMELESS anti-ageing dagcreme har gennemgået strenge dermatologiske og allergologiske tests, som har bekræftet, at de aktive stoffer modvirker for tidlig ældning af huden. Du kan bruge cremen uden nogen som helst bekymringer.

07.

HVILKE INGREDIENSER INDEHOLDER TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME?

TIMELESS anti-ageing dagcreme indeholder: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isohexadecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate,
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenoxyethyl Caprylate, Propanediol, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Coco-Caprylate, Cetearyl Glucoside, Stearic Acid, Crambe Abyssinica Seed Oil, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Cryptomeria Japonica Bud Extract, Arginine /Lysine Polypeptide, Sorbic Acid, Disodium EDTA, Parfum.

08.

HVORDAN BØR MAN OPBEVARE TIMELESS ANTI-AGEING DAGCREME?

Produktet bør opbevares i stuetemperatur mellem 8ᵒC og 25ᵒC, i tæt lukket emballage. Undgå direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

09.

SENDER I OGSÅ PRODUKTET TIL UDLANDET?

Selvfølgelig. Vi tilpasser os vores kunders behov og sender bestilte varer til hele verden – det kan bare tage lidt længere tid. Leveringsomkostninger er 148 DKK.

10.

HVOR LÆNGE SKAL JEG VENTE PÅ MIN FORSENDELSE?

Vi sender produkterne inden for 2 arbejdsdage.