735 751
EDGE Eyeliner-blyant

Eyeliner-blyant

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #EDGE

for de fantastiske resultater
EDGE – eyeliner-blyant


EDGE Eyeliner-blyant

EDGE er en udtrækkelig eyeliner-blyant med en unik blød konsistens. Den bløde tekstur gør det muligt at lægge præcise, forførende streger, der holder længe, så du ikke er nødt til at rette på din makeup i løbet af dagen. Takket være den medfølgende blyantspidser kan du tegne streger i alle tykkelser. EDGE er nem at bruge og meget praktisk.

Den innovative formulering er beriget med naturlige ekstrakter af den højeste kvalitet, og ingredienserne plejer de sarte øjenomgivelser. EDGE giver dig et dybt, intenst og sensuelt blik!

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

PLEJE AF ØJENOMGIVELSER

 • Unik konsistens
 • Optimal brugskomfort
 • Holdbarhed og høj kvalitet
EDGE Eyeliner-blyant
Mættet farve med et højt pigmentindhold
Blyantspidser til at spidse blyanten med

EDGE kan trækkes ud, hvilket sikrer en præcis og jævn påføring. Blyanten kan spidses med den medfølgende blyantspidser for at opnå den ønskede stregtykkelse. EDGE har en blød konsistens, så du nemt kan lave både smokey eyes og tynde, præcise streger. Farverne, der passer til alle øjenfarver, er mættede og har et højt pigmentindhold. Eyelineren tværer ikke ud, er nem at udtone og holder i mange timer. Brug EDGE, og væk begejstring med dit udtryksfulde blik! EDGE fås i to farver – brun og sort.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

Unikke ingredienser

EDGE Eyeliner-blyant

ORPHICA-mærket er din garanti for høj kvalitet og sikkerhed. Vi tænker både på vores kunders smukke udseende og komfort, og produktets formulering er derfor beriget med naturlige ekstrakter af høj kvalitet, som plejer den sarte hud omkring øjnene.

EDGE indeholder bl.a. have-morgenfrue, der nærer og fugter huden, ekstrakt af Sabal-palme, der styrker øjenvipperne, og ekstrakt af hør, som har regenererende egenskaber. Den delikate formulering er også tilsat padderok-udtræk for at hæmme ældning af huden.

EDGE's fine tekstur og cremede konsistens gør påføringen utrolig nem, så den perfekte streg er blot et strøg væk!

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?


use conditioner Brow - 1 step
use conditioner Brow - 2 step
use conditioner Brow - 3 step


Tegn en fin streg fra den inderste øjenkrog, og gør den gradvist tykkere ud mod den yderste øjenkrog. Du kan selv bestemme stregens tykkelse og form! Hvis du vil lave katteøjne, træk da stiften en smule ud, og tegn den karakteristiske tykke streg. Afslut med en lille vinge opad mod tindingen. Ønsker du en tynd streg, skal du blot spidse blyanten med den medfølgende blyantspidser.

01.

Hvordan bruger man EDGE?

EDGE er skabt til at give dig komfort, og du kan bruge den til at lægge både tynde og tykke streger langs den øverste vippekant, den nederste vippekant eller på den våde kant. EDGE er ideel til alle slags makeup. Det er værd at fremhæve, at blyanten, der indeholder ingredienser af højeste kvalitet, også plejer de sarte øjenomgivelser. EDGE kan trækkes ud og derfor meget praktisk og nem at bruge.

02.

Hvad bruger man blyantspidseren til?

Den medfølgende blyantspidser bruges til at spidse blyanten med. Brug den, hvis du vil tegne tynde og præcise streger. Spids blyanten, og læg makeup som en professionel!

03.

Hvor sidder blyantspidseren egentlig?

Blyantspidseren sidder i den modsatte ende af blyanten i en sølvtip, der trækkes ud med en sikker bevægelse.

04.

Hvilke ingredienser indeholder EDGE?

Den sorte blyant indeholder: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

05.

Kan blyanten irritere sart hud?

Nej. Den innovative formulering og højkvalitetsingredienserne plejer de sarte øjenomgivelser og er fuldstændig sikre at bruge. Blyanten forårsager ingen hudirritation og fremkalder ikke allergi.

06.

Hvilken slags makeup kan jeg lægge med EDGE?

Med EDGE kan du opnå netop den effekt, du ønsker. Hvis du toner stregen ud, får du smokey eyes. Vil du have en tynd streg, skal du blot spidse blyanten med den medfølgende blyantspidser. Mulighederne er mange alt efter, hvad du har lyst til!

07.

Hvad gør EDGE unik?

Blyantens bløde konsistens, omhyggeligt udvalgte ingredienser og holdbare effekt gør EDGE til et unikt produkt. Med EDGE kan du nemt lægge netop den makeup, du ønsker – fra smokey eyes til tynde, præcise streger. Makeuppen holder hele dagen, så du ikke behøver konstant at kigge i spejlet for at kontrollere og rette den. ORPHICA er et internationalt og anerkendt mærke, og vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os – derfor skaber vi kosmetikprodukter af den højeste kvalitet.

08.

I hvilke farver fås EDGE?

EDGE fås i to farver – sort og brun.

09.

Hvor lang tid går der, inden I sender produktet?

Vi sender produkterne med kurerpost inden for 2 arbejdsdage. For at imødekomme vores kunders ønske dækker vi samtlige leveringsomkostninger.

10.

Sender I også til udlandet?

Selvfølgelig. I lyset af ændrende tendenser og behovene hos vores kunder, gennemfører vi ordrer i hele verden. I så tilfælde er det kun leveringstiden, der forlænges. Forsendelsesomkostningen er 148 DKK.