Touch-krem Håndcreme

Håndcreme

  • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #Touch

for de fantastiske resultater
TOUCH HÅNDCREME – 100 ML


Touch-krem Håndcreme

Hænder kræver en kompleks pleje, fordi de hver dag udsættes for ydre påvirkninger. Bakterier, skadelige stoffer, lave temperaturer om vinteren medvirker til mikroskader, revner, afskalning og manglende elasticitet. For at du kan pleje dine hænder og glemme alt om ru og tør hud, har ORPHICA-mærket udviklet en serie af regenererende og nærende håndprodukter, dvs. TOUCH-produktlinjen.

TOUCH håndcreme med Intensive Moisture Therapy formel regenererer huden, gør den fastere og mere elastisk, og skaber et usynligt beskyttelseslag, der binder vand. Cremens naturlige ingredienser fugter den tørre og irriterede hud, fremskynder regenereringsprocessen, udglatter rynker og virker nærende og antioxiderende. Produktet er dermatologisk testet.

  • Gratis levering

REGENERERET, FASTERE OG MERE ELASTISK HUD PÅ HÆNDERNE

TOUCH håndcremens fordele er blevet anerkendt af kunder, der har deltaget
i en undersøgelse af produktet.


95%

bekræfter, at huden er blevet gennemfugtet efter regelmæssigt brug af håndcremen

90%

har erfaret, at huden er blevet
mere spændstig

90%

personer indrømmer, at huden
er blevet glattere og næret

85%

har lagt mærke til, at huden
er blevet fastere

Hvis dine hænder har brug for intensiv tilførsel af fugt, og du vil samtidig udglatte, opstramme og nære huden, er TOUCH håndcreme noget netop for dig. Den unikke Intensive Moisture Therapy formel er skabt for at regenerere huden, der er følsom over for ydre påvirkninger og forandrer sig med alderen. Ofte bliver den mere tør og mister sin spændstighed. Produktet har gennemgået strenge tests, som har bekræftet, at det ikke forårsager hudirritation, og de aktive stoffer plejer, beskytter og gennemfugter huden.

  • Gratis levering

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER

De har allerede opnået de ønskede resultater og fået velplejede hænder
med TOUCH håndcreme!


Før Jeg har meget sart hud på hænderne, og det er et stort problem. Ingen produkter var i stand til at hjælpe mig, men så prøvede jeg TOUCH-linjen, og vidste med det samme, at den var løsningen. Jeg elsker håndcremen, som intensivt gennemfugter, hurtigt regenererer selv sprukne hænder – og hvad vigtigst er, ikke irriterer huden. Jeg anbefaler produktet simpelthen til alle, der ønsker bløde, glatte hænder.

ANNA, 30 ÅR

Før Jeg kan godt lide at have velplejede, glatte og bløde hænder. Indtil jeg prøvede ORPHICA-produkter fra TOUCH-linjen var jeg aldrig 100 pct. tilfreds, og ingen produkter opfyldte helt mine forventninger. Jeg værdsætter mærkevarer af højeste kvalitet, og derfor har jeg besluttet mig for at give mærket en chance. Jeg er vild med TOUCH håndreme, fordi den hurtigt trænger ind i huden, nærer og gennemfugter.

IWONA, 26 ÅR

Før Jeg har allergi og det er svært for mig at finde plejeprodukter, der ikke irriterer min hud. Jeg kunne kun bruge ren glycerin fra apoteket, men så opdagede jeg heldigvis TOUCH-linjen. Jeg elsker håndcremen for den ideelle sammensætning, der ikke giver mig allergi og er dermatologisk testet. Jeg har lagt mærke til, at den også udglatter rynker på mine hænder.

ANNETTE, 29 ÅR

  • Gratis levering

Unikke ingredienser

  • Gratis levering

TOUCH håndcreme med Intensive Moisture Therapy formel indeholder en unik sammensætninger af aktive stoffer, der intensivt regenererer, nærer og plejer huden, og beskytter den mod overdrevet tab af vand. Den høje kvalitet, sikkerhed og effektivitet garanterer, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse.

Cremen indeholder naturlige ingredienser og ekstrakter, der forbedrer hudens tilstand og modvirker udtørring. Glycerin gør huden fastere og mere elastisk. Urea fugter og udglatter huden. E-vitamin virker antioxiderende og beskyttende, og hjælper med at udglatte rynker. Panthenol har antiinflammatorisk virkning, fremskynder regenereringsprocesser i huden og gør, at huden føles glat. Hyaluronsyre skaber en film på hænderne, som binder vand i huden og forhindrer dehydrering. Ekstrakt af grøn te sinker ældningsprocesser, fugter, lindrer irritation og betændelsestilstande. Cremen indeholder også værdifulde polyfenoler, der er rige bl.a. på A-, B-, C- og K-vitamin, samt calcium, jern, fosfor, kalium og silicium.

  • Gratis levering

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Inden du bruger TOUCH håndcreme, bør du sørge for at vaske og tørre dine hænder grundigt. 01.

Inden du bruger TOUCH håndcreme, bør du sørge for at vaske og tørre dine hænder grundigt.

Påfør en lille mængde af produktet på hænderne. 02.

Påfør en lille mængde af produktet på hænderne.

Fordel omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt. 03.

Fordel omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt.

01.

HVORDAN VIRKER TOUCH HÅNDCREME?

Cremens aktive ingredienser fugter den tørre og irriterede hud, fremskynder regenereringsprocessen, udglatter rynker og virker nærende og antioxiderende.

02.

HVORDAN BRUGER MAN TOUCH HÅNDCREME?

En lille mængde af produktet bør påføres rene og tørre hænder, og fordeles omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt. Man bør ikke bruge cremen ved overfølsomhed over for nogen af dens ingredienser. Kommer produktet i øjnene, skylles straks grundigt med rigelige mængder vand.

03.

HVEM ER TOUCH HÅNDCREME VELEGNET TIL?

TOUCH håndcreme er egnet til personer, der har brug for kompleks pleje af hænderne, som dagligt udsættes for ydre påvirkninger. Hvis dine hænder er ru og sprukne, huden afskaller og mangler blødhed, er TOUCH håndcreme fra ORPHICA den perfekte løsning netop for dig. For ekstra resultat, brug også de øvrige produkter fra TOUCH-linjen.

04.

HVORFOR ER TOUCH HÅNDCREME UNIK?

TOUCH håndcreme er unik, fordi den indeholder den enkeltstående Intensive Moisture Therapy formel, der regenererer huden, gør den fastere og mere elastisk, og skaber et usynligt beskyttelseslag, der binder vand.

05.

HVAD ER HOLDBARHEDEN AF TOUCH HÅNDCREME?

Holdbarheden for en åbnet tube er 3 måneder.

06.

ER TOUCH HÅNDCREME ET SIKKERT PRODUKT?

Ja, produktet er fuldstændig sikkert at bruge. TOUCH håndcreme har gennemgået strenge dermatologiske og allergologiske tests, som har bekræftet, at de aktive stoffer intensivt nærer og fugter den tørre og irriterede hud, og fremskynder regenereringsprocessen. Du kan bruge cremen uden nogen som helst bekymringer.

07.

HVILKE INGREDIENSER INDEHOLDER TOUCH HÅNDCREME?

TOUCH håndcreme indeholder: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Urea, Panthenol, Camellia Sinensis Extract, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

08.

HVORDAN BØR MAN OPBEVARE TOUCH HÅNDCREME?

Produktet bør opbevares i stuetemperatur mellem 8ᵒC og 25ᵒC, i tæt lukket emballage. Undgå direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

09.

SENDER I OGSÅ PRODUKTET TIL UDLANDET?

Selvfølgelig. Vi tilpasser os vores kunders behov og sender bestilte varer til hele verden – det kan bare tage lidt længere tid. Leveringsomkostninger er 148 DKK.

10.

HVOR LÆNGE SKAL JEG VENTE PÅ MIN FORSENDELSE?

Vi sender produkterne inden for 2 arbejdsdage.