Timeless-noc Anti-ageing natcreme

Anti-ageing natcreme

  • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #Timeless

for de fantastiske resultater
TIMELESS ANTI-AGEING NATCREME – 50 ML


Timeless-noc Anti-ageing natcreme

Ved du, at din hud arbejder hårdt – også om natten? For at give den den optimale pleje, har du brug for en natcreme med aktive ingredienser, der neutraliserer frie radikaler og støtter hudens intensive regeneration, mens du sover. Forbered dig på dagen ved at vælge ORPHICA-mærket og den innovative TIMELESS-linje af kosmetikprodukter, der imødekommer forventninger fra kvinder i alle aldre.

TIMELESS anti-ageing natcreme med Cell-Fortifying Complex™ formel, der stimulerer hudceller til produktion af kollagen og elastin, mindsker længden og dybden af rynker. Huden bliver gennemfugtet, opstrammet og får et yngre og frisk udseende. De aktive ingredienser øger blødcirkulationen i huden, styrker blodkarvægge og sætter gang i cellefornyelsen, som giver spændstigere hudProduktet er dermatologisk og allergologisk testet.

  • Gratis levering

GENNEMFUGTET, OPSTRAMMET
OG UDGLATTET HUD

TIMELESS natcremens fordele er blevet anerkendt af kvinder, der har deltaget
i en undersøgelse af produktet.


90%

kvinder ville anbefale cremen til en veninde

90%

har lagt mærke til, at ansigtshuden er blevet udglattet og næret efter regelmæssigt brug

80%

bekræfter, at huden er opstrammet

75%

indrømmer, at huden er blevet spændstigere

Hvis din hud har brug for nænsom pleje og intensiv tilførsel af fugt om natten, er TIMELESS anti-ageing natcreme noget netop for dig. Den unikke Cell-Fortifying Complex™ er skabt til kvinder, der drømmer om en spændstig, ungdommelig og frisk ansigtshud. Produktet har gennemgået strenge tests, som har bekræftet, at de aktive stoffer mindsker længden og dybden af rynker.

  • Gratis levering

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER


Efter Jeg opdagede de første rynker for et par år siden. Min ansigtshud blev mere og mere udtørret, og mistede sin spændstighed. Jeg brugte forskellige fugtighedsgivende produkter, men jeg så ingen betydelig forbedring. Samtlige produkter var for fedtede, og jeg fik tilstoppede porer af at bruge dem. Mine forventninger blev opfyldt først, da jeg begyndte at bruge produkter fra TIMELESS-linjen. Natcremen giver min hud et frisk og smukt udseende, når jeg står op om morgenen. Jeg ser udhvilet ud. Jeg anbefaler produktet til alle kvinder.

JULIE, 35 ÅR

Efter Til daglig har jeg meget travlt, og jeg har ikke så meget tid til besøg hos kosmetolog og profesionelle ansigtsbehandlinger. Derfor er jeg begyndt at bruge de effektive anti-ageing produkter fra TIMELESS-linjen. Tidligere kunne alle søvnløse timer ses på mit ansigt. Nu, hvor jeg bruger natcremen fra ORPHICA, ser jeg et par år yngre ud. Mine rynker er udglattede, huden har fået glød og et friskt udseende, og jeg føler mig også yngre og velplejet.

ELISABETH, 35 ÅR

Efter Anti-ageing produkter fra TIMELESS-linjen er mine foretrukne hudplejeprodukter, som jeg bruger regelmæssigt. Jeg føler, at min hud udglattes, bliver smidig og spændstig med det samme, og den ser også frisk ud hele dagen. Natcremen har løst mine problemer med rynker. Min hud er blevet gennemfugtet og velplejet. Cremen har bemærkelsesværdige ingredienser, der optimalt nærer og plejer huden, og forbedrer dens elasticitet. Jeg anbefaler varmt at bruge denne creme.

MONA, 45 ÅR

  • Gratis levering

Unikke ingredienser

  • Gratis levering

TIMELESS anti-ageing natcreme med Cell-Fortifying Complex™ formel indeholder en unik sammesætning af aktive stoffer, der øger blødcirkulationen i huden, styrker blodkarvægge og sætter gang i cellefornyelsen, som giver spændstigere hud. Den høje kvalitet, sikkerhed og effektivitet garanterer, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse.

Cremen indeholder naturlige ingredienser og ekstrakter, der støtter hudens regeneration om natten ved at tilføre den fugt. Det biomimetiske ChroNoline™ signalpeptid med anti-rynke virkning fremmer produktion af kollagen, mindsker længden og dybden af rynker, giver øget spændstighed og et udhvilet udseende. Alantoin har lindrende og beroligende egenskaber, og eliminerer hudirritation. Ekstrakt af asiatisk vandnavle (Gotu Kola) stimulerer dannelse af kollagen og elastin i hudceller, udglatter rynker, reducerer misfarvninger, fugter og opstrammer huden. Ekstrakt af dværgbananblomster støtter regeneration af hudceller, øger blødcirkulationen i huden og styrker blodkarvægge. E-vitamin fugter intensivt huden, støtter dannelse af kollagen og beskytter huden mod virkningen af UV-stråler. Glycerin udglatter rynker, hvorfor huden virker fastere og mere elastisk.

  • Gratis levering

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Inden du bruger natcremen, bør du sørge for at rense din hud grundigt. 01.

Inden du bruger natcremen, bør du sørge for at rense din hud grundigt.

Påfør en lille mængde af produktet i ansigtet, på halsen og udskæringen. Undgå øjenområdet. 02.

Påfør en lille mængde af produktet i ansigtet, på halsen og udskæringen. Undgå øjenområdet.

Fordel omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt. 03.

Fordel omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt.

01.

HVORDAN VIRKER TIMELESS ANTI-AGEING NATCREME?

De aktive ingredienser i TIMELESS anti-ageing natcremen stimulerer blødcirkulationen i huden, styrker blodkarvægge og sætter gang i cellefornyelsen. Desuden fugter de huden og strammer den op, hvilket hjælper med at opretholde et ungdommeligt udseende.

02.

HVORDAN BRUGER MAN TIMELESS ANTI-AGEING NATCREME?

En lille mængde af produktet bør påføres renset hud i ansigtet, på halsen og udskæringen (undgå øjenområdet), og fordeles omhyggeligt med runde bevægelser indtil cremen absorberes fuldstændigt. Produktet bør anvendes om aftenen.

03.

HVEM ER TIMELESS ANTI-AGEING NATCREME VELEGNET TIL?

TIMELESS anti-ageing natcreme er egnet til kvinder med enhver hudtype, der gerne vil opretholde et ungdommeligt og frisk udseende, og forhindre de første tegn på ældning.

04.

HVORFOR ER TIMELESS ANTI-AGEING NATCREME UNIK?

TIMELESS anti-ageing natcreme er unik, fordi den indeholder den enkeltstående Cell-Fortifying Complex™ formel, der stimulerer hudceller til produktion af kollagen og elastin, og mindsker længden og dybden af rynker. Huden bliver gennemfugtet, opstrammet og får et yngre og frisk udseende.

05.

HVAD ER HOLDBARHEDEN AF TIMELESS ANTI-AGEING NATCREME?

Holdbarheden for en åbnet krukke er 6 måneder.

06.

ER TIMELESS ANTI-AGEING NATCREME ET SIKKERT PRODUKT?

Ja, produktet er fuldstændig sikkert at bruge. TIMELESS anti-ageing natcreme har gennemgået strenge dermatologiske og allergologiske tests, som har bekræftet, at de aktive stoffer modvirker for tidlig ældning af huden, strammer den op og stimulerer regeneration af hudceller. Du kan bruge cremen uden nogen som helst bekymringer.

07.

HVILKE INGREDIENSER INDEHOLDER TIMELESS ANTI-AGEING
NATCREME?

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethyl Caprylate, Isohexadecane, Glycerin, Propanediol, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Butylene Glycol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil, Xanthan Gum, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Musa Sapientum Flower Extract, Squalene, Beta-Sitosterol, Dextran, Caprooyl Tetrapeptide-3, Allantoin, Parfum, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.

08.

HVORDAN BØR MAN OPBEVARE TIMELESS ANTI-AGEING NATCREME?

Produktet bør opbevares i stuetemperatur mellem 8ᵒC og 25ᵒC, i tæt lukket emballage. Undgå direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

09.

SENDER I OGSÅ PRODUKTET TIL UDLANDET?

Selvfølgelig. Vi tilpasser os vores kunders behov og sender bestilte varer til hele verden – det kan bare tage lidt længere tid. Leveringsomkostninger er 148 DKK.

10.

HVOR LÆNGE SKAL JEG VENTE PÅ MIN FORSENDELSE?

Vi sender produkterne inden for 2 arbejdsdage.