PURE Øjenserum

Øjenserum

  • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #PURE

for de fantastiske resultater
PURE – øjenserum – 15 ml


PURE Øjenserum PURE Øjenserum

PURE er et serum, der sørger for en kompleks pleje af de sarte øjenomgivelser. Serummet nærer og udglatter huden intensivt. Perfekt udvalgte ingredienser udskyder dannelsen af rynker. PURE forbeder også hudens fugtniveau, styrker den hydrolipide film og beskytter cellerne mod frie radikaler.

PURE virker intensivt opstrammende og regenererende. Endelig vil du kunne glemme alt om mørke rande og hævelser under øjnene. Serummet forbedrer også hudens tone og giver den en delikat glød. Et par dråber PURE er nok, hvis du ønsker et frisk og glansfuldt blik!

  • Gratis levering

PLEJE AF HUDEN UNDER ØJNENE

Fordelene ved PURE-øjenserum er blevet anerkendt af kvinder, der har deltaget i en undersøgelse af produktet.


80%

bekræfter, at PURE reducerer mørke rande og hævelser under øjnene

75%

synes, at PURE tilfører huden en delikat glød

70%

har observeret en synlig reducering af rynker

PURE Øjenserum

På grund af den lette konsistens er PURE nemt at påføre og trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade en fed hinde. Produktet er den ideelle løsning til alle hudtyper, og du kan derfor bruge PURE uden nogen som helst bekymringer! En flaske rækker til 3 måneders brug.

  • Gratis levering

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER

De har allerede opnået de ønskede resultater ved at pleje øjenomgivelserne med PURE-serum!


Før Øjenserum Efter Øjenserum Efter brug "Mørke rande under øjnene var mit største problem. Jeg var altid nødt til at skjule dem med min makeup. Det var lige meget, om jeg sov længe eller slet ikke sov. Ingenting virkede. Mit selvværd var i bund. Jeg så konstant træt ud. Jeg brugte mange kosmetikprodukter, som jeg blev skuffet over, fordi de ikke gav de ønskede resultater. Nu hvor jeg bruger PURE-serum, kan jeg begynde at se en gradvis forbedring."

Camilla, 36 år

Før Øjenserum Efter Øjenserum Efter brug "Da jeg blev 30, tænkte jeg, at nu skulle jeg til at give min hud en mere grundig pleje. I den alder er det ikke længere nok at bruge en creme. Først ville jeg prøve et øjenserum, og mit valg faldt på PURE. Jeg har lagt mærke til en grundlæggende forskel. Mine mørke rande, som har plaget mig i rigtig lang tid, er blevet mindre. Huden under øjnene er lysere og mindre hævet. Jeg har ingen rynker endnu, men jeg synes, at min hud også er blevet lidt fastere."

Charlotte, 30 år

Før Øjenserum Efter Øjenserum Efter brug "Jeg kæmpede med mørke rande under øjnene i nogle år. Jeg prøvede en række produkter, men ingen virkede, som de skulle. Så opdagede jeg PURE, og mit problem begyndte at forsvinde! Det blev bedre og bedre for hver dag. Mit øjenparti så bedre ud hver dag, og de mørke rande blev stadig mindre synlige. Huden omkring øjnene er også blevet mere gennemfugtet og udglattet. Jeg er meget tilfreds med resultaterne og anbefaler PURE til alle piger, der slås med det samme problem."

Tina, 27 år

Unikke ingredienser

PURE Øjenserum
  • Gratis levering

PURE's enestående og lette formulering er en sammensætning af perfekt udvalgte ingredienser og naturlige ekstrakter, der sørger for en kompleks pleje af den sarte hud under øjnene.

Produktet indeholder bl.a. abessinsk olie, der forbedrer hudens tilstand og efterlader den glat, blød og smidig. Natriumhyaluronat styrker hudens hydrolipide film og kollagen hjælper med at opretholde hudens optimale fugtniveau. Desuden opfanger det fugtgivende kompleks vand og binder det i overhuden på en naturlig måde. Elastin udskyder ældningsprocessen og tilfører huden elasticitet. Ekstrakter af havalger, appelsinblomst og granatæble virker antioxiderende, mens ekstrakt af saflorspirer forbedrer hudens spændstighed.

A-vitamin modvirker forhorning af overhuden. E-vitamin virker beroligende og betændelseshæmmende, og B3-vitamin udglatter huden og synligt forbedrer dens struktur og tone. Ekstrakt af snegleslim virker nærende og opstrammende. Ekstrakt af blomst fra Spilanthes Acmella-planten øger hudens tæthed og fasthed ved at virke som en naturlig ansigtsløftning.

Denne sammensætning af indholdsstoffer garanterer højeste kvalitet og sikkerhed. PURE forårsager ingen hudirritation og fremkalder ikke allergi. Serummet giver et frisk og glansfuldt blik. Personer, der har meget sart, tør og sensitiv hud kan bruge PURE uden nogen som helst bekymringer. Sammen med de øvrige produkter fra ORPHICA er PURE et perfekt supplement til den daglige pleje.

  • Gratis levering

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

PURE Øjenserum

Glæd dig til en fugtet, glat og velplejet hud under øjnene. Et par dråber PURE påføres med pipette direkte på renset hud og masseres blidt ind i huden med runde bevægelser.

Serummet bruges én gang om dagen – inden sengetid. Husk, at optimale resultater opnås ved regelmæssigt brug.

01.

Hvordan virker PURE-serum?

PURE-øjenserum virker intensivt opstrammende og regenererende. Takket være de perfekt sammensatte ingredienser vil din hud under øjnene blive optimalt fugtet, spændstig, glattere og mere blød. Serummet forbedrer også hudens tone.

02.

Hvordan bruger man PURE-serum?

Et par dråber PURE påføres med pipette direkte på renset hud under øjnene og masseres blidt ind i huden omkring øjnene med runde bevægelser. Serummet bruges én gang om dagen – inden sengetid.

03.

Hvem er PURE-serum beregnet til?

PURE er en ideel løsning til alle hudtyper, også sart og tør hud. Serummet kan bruges af kvinder og mænd i alle aldre. Produktet irriterer ikke huden og fremkalder ikke allergi – defor er PURE fuldstændig sikkert at bruge.

04.

Hvorfor er PURE-serum unikt?

PURE-serum er et unikt produkt, fordi det indeholder den ideelle sammensætning af ingredienser og naturlige ekstrakter, som sørger for en kompleks pleje af de sarte øjenomgivelser. Formlen garanterer højeste kvalitet og sikkerhed. Et par dråber PURE er nok, hvis du ønsker et frisk og glansfuldt blik!

05.

Hvad er holdbarheden af PURE-serum?

Holdbarheden for en åbnet flaske er 6 måneder.

06.

Er PURE-serum et sikkert produkt at bruge?

Ja, PURE er et helt sikkert produkt, som ikke fremkalder allergi eller hudirritation. Husk, at man ikke må bruge produktet, hvis man er overfølsom over for nogen af indholdsstofferne. Undgå, at produktet kommer i øjnene. Hvis det alligevel skulle ske, skyl da med rigelige mængder rent vand.

07.

Hvilke ingredienser indeholder PURE-serum?

Serummets ingredienser er: Aqua, Glycerin, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Snail Secretion Filtrate, Squalane, Propanediol, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Crambe Abyssinica Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Spilanthes Acmella Flower Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Enteromorpha Compressa Extract, Carthamus Tinctorius Bud Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Hydroxyethylcellulose, Niacinamide, Panthenol, Beta-Sitosterol, Retinyl Palmitate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Squalene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Isohexadecane, Polysorbate 60, Parfum.

08.

Hvordan bør man opbevare PURE-serum?

Produktet skal opbevares tørt ved en temperatur på mellem 8-25 °C i en tætsluttende flaske og utilgængeligt for børn. Beskyt mod direkte sollys.

09.

Hvor lang tid går der, inden I sender produktet?

Vi sender produkterne inden for 2 arbejdsdage.

10.

Sender I også til udlandet?

Selvfølgelig. I lyset af ændrende tendenser og behovene hos vores kunder, gennemfører vi ordrer i hele verden. I så tilfælde er det kun leveringstiden, der forlænges. Forsendelsesomkostningen er 148 DKK.