REALASH Øjenvippeserum

Øjenvippeserum

 • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #REALASH

for de fantastiske resultater
REALASH – Eyelash Enhancer – 3 ml


REALASH Øjenvippeserum

Øjenvippernes vækstfase varer omkring 30 dage. Det er for kort til, at de når at blive lange og tætte. Den avancerede REALASH-formulering fremskynder den naturlige vækst og styrker vipperne fra rod til spids, så de bliver længere, stærkere og tættere. REALASH forebygger endvidere tab af vipper.

Selvom den fulde effekt kan ses efter 30 dage, indtræder de første positive ændringer tidligere. Efter 2 uger vil du kunne se, at dine øjenvipper er blevet stærkere, sundere og mere velplejede. Efter 21 dage vil resultatet være endnu mere iøjnefaldende. Dit nye udseende er kun nogen få dage væk!

 • Gratis levering

Alle tiders serum

REALASH Længere vipper
 • 83 %Længere vipper
 • 79 %Tættere vipper

Alle tiders serum

 • op til 83 % længere og 79 % tættere øjenvipper
 • effektivitet bekræftet i undersøgelser
 • ingen anmeldelser om bivirkninger
 • Gratis levering

REALASH er et serum, der er skabt for kvinder, som drømmer om at få lange, stærke og tætte øjenvipper. Produktet anbefales især til kunder, som enten fra naturens side er udstyret med korte vipper, eller som har svækkede vipper pga. alder, brug af extensions, kunstige vipper eller uegnede kosmetikprodukter.

REALASH har gennemgået strenge test, som har bekræftet, at de aktive stoffer i produktet forlænger øjenvipper, gør dem tættere og modvirker tab af vippehår.

50%

14 dage

 • — stærkere vipper
 • — sunde vipper
75%

21 dage

 • — sundere vipper
 • — mere smidige vipper
100%

30 dage

 • — stærkere vipper
 • — sunde vipper
 • Gratis levering

LÆS ANMELDELSER FRA KUNDER, DER HAR FÅET LÆNGERE OG TYKKERE VIPPER MED REALASH!

Tusindvis af kvinder i hele verden har allerede prøvet REALASH – et serum, som har opfyldt deres drøm om smukke øjenvipper.


Før Øjenvippeserum Efter Øjenvippeserum Efter brug "Jeg er helt imponeret over serummets virkning. Inden mit bryllup søgte jeg et produkt, der ville forbedre mine vippers tilstand. I mit tilfælde var resultaterne af brugen af REALASH allerede synlige efter 2 uger. Mine vipper blev længere og fik mere glans. Under brylluppet spurgte alle, om jeg havde fået extensions :). Jeg kan varmt anbefale REALASH! Det er det værd!"

Malene, 26 år

Før Øjenvippeserum Efter Øjenvippeserum Efter brug "Øjnene er sjælens spejl, og man kigger jo normalt den person, man taler med, i øjnene. Men når nogen talte til mig, slog jeg omgående blikket ned, fordi jeg skammede mig. Jeg havde komplekser over mine korte øjenvipper. De så ud som om, de ikke var fuldt udvoksede. En dag læste jeg om REALASH på nettet. Jeg mærkede hurtigt, hvor effektivt det var. Mine vipper blev længere allerede efter 3 uger! De bliver stadig smukkere, og jeg skammer mig ikke længere."

Karina, 33 år

Før Øjenvippeserum Efter Øjenvippeserum Efter brug "Efter jeg havde født, begyndte jeg at tabe hår og øjenvipper, som jeg ellers altid havde fået så meget ros for. Min veninde overtalte mig til at prøve REALASH-øjenvippeserum. Allerede efter en måneds tid så mine vipper flotte ud igen – og jeg fik min selvsikkerhed tilbage. REALASH er høj kvalitet til en god pris!"

Dórete, 32 år

 • Gratis levering

STÆRKERE OG LÆNGERE VIPPER ALLEREDE EFTER 21 DAGE

Før Øjenvippeserum 21 dage Efter Øjenvippeserum Efter brug
 • Gratis levering
 • Effektivitet bekræftet i undersøgelser Effektivitet bekræftet i undersøgelser
 • Dine naturlige vipper op til 83 % længere og 79 % tættere Dine naturlige vipper op til 83 % længere og 79 % tættere
 • Forårsager ingen irritation eller allergi* Forårsager ingen irritation eller allergi*

Hvordan virker serummet?

Øjenvippernes vækstfase varer omkring 30 dage. Det er for kort til, at de når at blive lange og tætte. Den avancerede REALASH-formulering fremskynder den naturlige vækst og styrker vipperne fra rod til spids, så de bliver længere, stærkere og tættere. REALASH forebygger endvidere tab af vipper. For at udnytte produktets potentiale til fulde, bør man bruge REALASH én gang dagligt – helst inden sengetid – og efter at have fjernet makeup. Serummet påføres langs den øvre vippekant. Takket være den tykke konsistens og den praktiske applikator rækker 3 ml serum til 3 måneders brug. Produktet er utrolig nemt at anvende – ét strøg om dagen er nok til, at man får de smukkeste vipper.

* ingen bivirkninger hos personer i den undersøgte gruppe

effektivitet bekræftet i undersøgelser

REALASH har gennemgået strenge test, som har bekræftet, at de aktive stoffer i produktet forlænger øjenvipper, gør dem tættere og modvirker tab af vippehår. Resultaterne af de undersøgelser, der blev udført på en gruppe kvinder i alderen 24-45 år, er som følger:

REALASH Længere vipper

Dermatologisk og oftalmologisk testet

 • 86 % af de undersøgte personer har lagt mærke til, at deres vipper er blevet stærkere
 • 79 % har observeret tættere vipper efter en måneds brug
 • 83 % har observeret længere vipper efter en måned
 • 88 % af de undersøgte personer har lagt mærke til, at de taber færre vipper
 • ingen bivirkninger hos personer i den undersøgte gruppe

“REALASH er et fuldstændig sikkert produkt, der stimulerer vækst af øjenvipper. Det forårsager ingen irritation, allergi eller ændringer i regnbuehindens farve, som er en ret hyppig bivirkning ved brug af mange af de øjenvippeserummer, der er på markedet. REALASH lever op til hudlægers sikkerhedskrav og frem for alt kundernes forventninger.”


Anna Wojcik, uddannet kosmetolog

 • Gratis levering
orphica
 • 83 %Længere vipper
 • 79 %Tættere vipper

Innovativ sammensætning

For at gøre REALASH-øjenvippeserum endnu mere effektivt er produktet beriget med aktive nano-peptider og aminosyre molekyler.

REALASH er dermatologisk og oftalmologisk testet. Der er ikke registreret nogen tilfælde af allergi eller irritation. Produktets sikkerhed skyldes planteingredienser, bl.a. ekstrakt af kalmus, der virker betændelseshæmmende, ekstrakt af have-morgenfrue, der fremskynder regeneration af huden, og ekstrakt af hør, der forebygger hudens udtørring.

Ekstrakterne beskytter, plejer og lindrer den sarte hud i øjenomgivelserne.

86%

af de undersøgte kvinder har lagt mærke til, at deres vipper er blevet stærkere

88%

af de undersøgte kvinder har lagt mærke til, at de taber færre vipper

89%

af de undersøgte kvinder har lagt mærke til en generel forbedring af vippernes tilstand

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Fjern al makeup, og tør huden omkring øjnene. 01.

Fjern al makeup, og tør huden omkring øjnene.

Påfør produktet i et enkelt og forsigtigt strøg langs den øvre vippekant. 02.

Påfør produktet i et enkelt og forsigtigt strøg langs den øvre vippekant.

Oplev resultaterne, og forfør med dit blik! 03.

Oplev resultaterne, og forfør med dit blik!

01.

Kan REALASH bruges af alle?

REALASH er frem for alt tiltænkt kvinder, men kan med fordel også bruges af mænd. Produktet kan anvendes af personer med sensitive øjne og synsdefekter, brugere af kontaktlinser, kunstige vipper eller permanent makeup. Vi anbefaler ikke produktet til gravide og ammende, personer i kemoterapi eller unge under 18 år.

02.

Er REALASH et sikkert produkt?

Produktet er dermatologisk og oftalmologisk testet. Undersøgelser har ikke vist nogen bivirkninger. Det skal dog bemærkes, at vi ikke anbefaler produktet til gravide og ammende, personer i kemoterapi eller unge under 18 år.

03.

Hvilke ingredienser indeholder REALASH-serum?

INCI: Aqua, Propanediol, Xanthan Gum , Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol , Sodium Hydroxide.

04.

Kan jeg farve mine vipper med henna, mens jeg bruger REALASH?

Ja, det kan du roligt gøre. Der er ingen kontraindikationer. Henna vil øge effekten af lange, tætte og velplejede vipper og give dem en flot mørkere farve.

05.

Kan jeg bruge makeup i hverdagen under behandlingen med REALASH?

Ja, bestemt. REALASH virker om natten. Effekten bliver mest synlig, når man har brugt sin yndlingsmascara.

06.

Hvornår kan man se de første effekter, og hvor længe varer behandlingen med REALASH?

Allerede efter 14 dage vil du kunne se, at dine vipper er blevet stærkere, sundere og mere velplejede. Efter 21 dage vil resultaterne være endnu mere iøjnefaldende. Når du har opnået den ønskede effekt, anbefales det fortsat at bruge REALASH 2-3 gange om ugen for at opretholde resultaterne.

07.

Hvordan bruger man REALASH-serum?

Det tager kun et øjeblik, da produktet er meget nemt at anvende. Den praktiske applikator, der ligner en eyeliner, muliggør en præcis påføring. REALASH bruges om aftenen inden sengetid efter at have fjernet al makeup og tørret huden omkring øjnene. Produktet påføres i et enkelt og forsigtigt strøg langs den øvre vippekant. Behandlingen gentages hver dag i de første 3 måneder. Derefter anbefales det at bruge REALASH 2-3 gange om ugen for at opretholde resultaterne.

08.

Hvor længe rækker en flaske REALASH?

En 3 ml flaske REALASH rækker til 3 måneder. Hvis du vil opretholde resultaterne, vil du nok få brug for en ekstra flaske.

09.

Hvad er holdbarheden af REALASH-serum?

Holdbarheden for en åbnet flaske er 6 måneder.

10.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer at bruge REALASH, eller bruger det 2 gange om dagen?

Hvis du glemmer at bruge REALASH en enkelt dag, skal du blot fortsætte som sædvanligt den næste dag. Husk dog, at det netop er den systematisk anvendelse af produktet, der sikrer optimale resultater. Hver afvigelse fra den daglige rutine gør, at du skal vente lidt længere, før du kan se resultaterne. Hvis du derimod tænker på at bruge serummet oftere end én gang om dagen, så husk, at det ikke er nødvendigt og ikke vil fremskynde regenerationsprocessen. REALASH virker effektivt og gør dine øjenvipper længere, tykkere, stærkere og mere buede, når det bruges som foreskrevet én gang dagligt.

11.

Hvd sker der, når jeg holder op med at bruge REALASH?

Når du har opnået den ønskede effekt, anbefales det fortsat at bruge serummet for at opretholde resultatet. REALASH nærer og styrker dine vipper, så de forbliver sunde og smukke.

12.

Jeg har brugt REALASH over en længere periode og lagt mærke til, at huden er blevet mørkere de steder, hvor jeg påfører serummet. Hvad skal jeg gøre?

Hos nogen personer kan huden på de steder, hvor man påfører REALASH, blive en anelse mørkere (især hvis man bruger det dagligt over en længere periode). Dette er fuldstændig normalt og kan forekomme – men det går over med tiden.

13.

Hvad skal jeg gøre, hvis produktet utilsigtet kommer i øjnene?

Hvis du får produktet i øjnene, skal du omgående skylle dem med rigelige mængder rent vand.

14.

Er REALASH testet på dyr?

Nej, produktet er ikke testet på dyr.

15.

Hvor kan jeg købe REALASH?

REALASH er et videnskabeligt udviklet produkt, og vi udvælger derfor omhyggeligt de steder, der distribuerer det. REALASH kan købes på denne hjemmeside og i skønhedsklinikker.

16.

Kan nogen se, at jeg bruger REALASH?

Vi lægger vægt på at beskytte vores kunders personlige oplysninger og holde dem fortrolige. Når du bestiller REALASH via denne hjemmeside, kan du være sikker på, at det leveres i en diskret æske, der ikke afslører indholdet. Derfor vil ingen vide, at du har købt produktet, medmindre du selv fortæller det.

17.

Hvor længe skal jeg vente på min forsendelse?

Vi ekspederer bestillinger inden for 2 arbejdsdage, og produktet leveres i en diskret indpakning med kurerpost.

18.

Er det muligt at få leveret til udlandet?

Selvfølgelig. I lyset af ændrende tendenser og behovene hos vores kunder, gennemfører vi ordrer i hele verden. I så tilfælde er det kun leveringstiden, der forlænges. Forsendelsesomkostningen er 148 DKK.

19.

Hvad adskiller REALASH fra de øvrige produkter på markedet?

REALASH skiller sig ud på mange måder. De vigtigste ting er produktets effektivitet og sikkerhed. Den store interesse i REALASH og positive tilbagemeldinger fra tilfredse kunder er den bedste anbefaling. Produktet har også en bemærkelsesværdig pris.